AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çınar ağacı görmek

Kahve falında yeşil çınar ağacı görmek

Kahve falında yeşil çınar ağacı görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çınar ağacı gördüyseniz:

  • Son zamanlarda ona karşı gösterdiğiniz ilgisizlik onu kırmış bulunuyor.

Kahve falında yeşil çınar ağacı görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çınar ağaç görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine delalettir.

Kahve falında çınar ağacını kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında çınar ağacı yaprağı görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çınar ağacının kesildiğini görmek sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çınar ağacı dikmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine tabir olunur.

Kahve falında çınar ağacı görmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına delalettir.

Kahve falında çok büyük çınar ağacı görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir