AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yüzüğü çıkarmak

Kahve falında altın yüzüğü çıkarmak

Kahve falında altın yüzüğü çıkarmak eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, mal ve mülk sahibi olmaya, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, insanlara yardım edeceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına yorulur.

Kahve falında altın yüzüğü çıkarmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya sevdiğiniz kişilerle gelecek planları yapabilirsiniz.

Kahve falında topraktan altın yüzük çıkarmak dertlerinin dermanını bulacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzük takıp çıkarmak sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzüğünü çıkarmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında parmaktan altın yüzük çıkarmak şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulur.

Kahve falında altın yüzük çıkarmak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağından altın yüzük çıkarmak uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında altın yüzüğü çıkarmak kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında altın yüzük takmak ve çıkarmak kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, işlerinin günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir