AnaSayfa / Genel / Kahve falında çile görmek

Kahve falında çile görmek

Kahve falında çile görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, şanssızlık yaşanacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, her anlamda şifa bulmaya, artık hayatının bir düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çile gördüyseniz:

  • Şartlar veya koşullar değişiyor.

Kahve falında çile çekmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çile ip görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına delalet eder.

Kahve falında çile görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, aşının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında ip çilesi görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yün çilesi görmek lüks içinde olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir