AnaSayfa / Genel / Kahve falında çile çekmek

Kahve falında çile çekmek

Kahve falında çile çekmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, işlerinin de rast gideceğine, sıkıntının günden güne artacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında çile çekmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işlere katkısı olabilecek kişilerle görüşmeler ayarlamanızda fayda var.

Kahve falında çile çekmek onu hayallerine kavuşturacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında çile görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işarettir.

Kahve falında çile ip görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yün çilesi görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ip çilesi görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle halay çekmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında uzun kıl çekmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına delalettir.

Kahve falında işyerinde halay çekmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir