AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip çilesi görmek

Kahve falında ip çilesi görmek

Kahve falında ip çilesi görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ip çilesi gördüyseniz:

  • Kalabalık bir ortamda, bir toplantı veya eğlencede olabilirsiniz.

Kahve falında ip çilesi görmek onunla yeniden kavuşacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çile ip görmek onu cesaretlendireceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında yün çilesi görmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çile görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çile çekmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipe bağlanmak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hastalıkların kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ip atladığını görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında düğümlenmiş ip görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir