AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ süt içmek

Kahve falında çiğ süt içmek

Kahve falında çiğ süt içmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, yüzünün kızaracağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, yeniden bir araya geleceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ süt içmek gördüyseniz:

  • Aynı şeyler geçerli olmakla beraber bazı ufak farklıklar da var.

Kahve falında çiğ süt içmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ inek sütü içmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ süt görmek sevinç gözyaşları dökmeye, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına işaret eder.

Kahve falında sütü içmek kişinin gönlünü alacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında ılık süt içmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş süt içmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, eşiyle bahtiyar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı süt içmek çok hayırlı günler görüleceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında ineğe süt içmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, kısmetlerinden olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir