AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ sucuk görmek

Kahve falında çiğ sucuk görmek

Kahve falında çiğ sucuk görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, borçların gittikçe artacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ sucuk gördüyseniz:

  • Yaratıcı bir plan, yaratıcılık içeren bir düzenleme veya getirilmiş bir teklif birarada ivme kazanabilir.

Kahve falında çiğ sucuk görmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işarettir.

Kahve falında sucuk yedirmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeker sucuğu görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işaret eder.

Kahve falında sucuk yiyen birini görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabında sucuk görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalettir.

Kahve falında sucuk salam görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında sucuk ve pastırma görmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sucuklu pide görmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir