AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu et görmek

Kahve falında kuzu et görmek

Kahve falında kuzu et görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzu et gördüyseniz:

  • İş birliklerinizin yavaş gelişmesini tercih etmeli, eşitlik ilkesine önem vermelisiniz.

Kahve falında kuzu eti almak çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ kuzu eti görmek tutulan yolun isabetli olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş kuzu eti görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına işaret eder.

Kahve falında kuzu eti yemek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzu eti kesmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzu eti görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, geri plana düşeceğine işaret eder.

Kahve falında taze kuzu eti görmek maddi gücünün yerine geleceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızarmış kuzu eti görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir