AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ kahve yemek

Kahve falında çiğ kahve yemek

Kahve falında çiğ kahve yemek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, onlardan medet umacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine delalettir.

Kahve falında çiğ kahve yemek gördüyseniz:

  • Arkadaş gurubunuzla etkinliklerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Kahve falında çiğ kahve yemek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, tatsız durumlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çiğ kahve görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ lahana yemek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çiğ soğan yemek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine inanılır.

Kahve falında çiğ fasulye yemek toplum içindeki yerin değerleneceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ nohut yemek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ midye yemek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, umduğunu bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ bezelye yemek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir