AnaSayfa / Genel / Kahve falında ciftlesen kedi görmek

Kahve falında ciftlesen kedi görmek

Kahve falında ciftlesen kedi görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ciftlesen kedi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız farklı yönlere ilerleme nedeni olabilir.

Kahve falında ciftlesen kedi görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cift cinsiyetli kadın görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına inanılır.

Kahve falında köpeklerin ciftlesmesini görmek yeni bir şehre yerleşileceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ciftlesen köpek görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, saygın ve ünlü biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında cift cinsiyet görmek rahatının kaçacağına, verdiği emeklerin heba olacağına işaret eder.

Kahve falında cift cinsiyetli bebek görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cift güvercin görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek maymun görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir