AnaSayfa / Genel / Kahve falında at çiftesi görmek

Kahve falında at çiftesi görmek

Kahve falında at çiftesi görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, çok başarılı işlere girileceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, rızkın artacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında at çiftesi gördüyseniz:

  • Kişisel sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında çifte atan at görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at çiftesi görmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına işarettir.

Kahve falında attan çifte yemek paraya ve mala kavuşacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at çiftesi yemek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atın çifte attığını görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çifte kumru görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çifte silah görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında çifte nikah görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir