AnaSayfa / Genel / Kahve falında çifte yemek

Kahve falında çifte yemek

Kahve falında çifte yemek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında çifte yemek gördüyseniz:

  • Biraz dinlenip enerji toplamaya ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında at çiftesi yemek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çifte yemek arif kimselerden sayılacağına, ticaretinin de hızlanacağına inanılır.

Kahve falında attan çifte yemek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, ilim irfan öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında çifte kavrulmuş lokum görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına rivayet eder.

Kahve falında çifte minare görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çifte atan at görmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atın çifte attığını görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında çifte atmak ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir