AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift yumurta sarısı görmek

Kahve falında çift yumurta sarısı görmek

Kahve falında çift yumurta sarısı görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, aile hayatının hayır getireceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çift yumurta sarısı gördüyseniz:

  • Hayatınızda doğru ilerlemeyen veya hoşunuza gitmeyen şeyler olabilir.

Kahve falında çift sarılı yumurta yemek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çift sarılı yumurta kırmak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çift sarılı yumurta pişirmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında çift sarılı yumurta almak çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına işarettir.

Kahve falında çift yumurta sarısı görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, şansının kendisinden yana gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çift yumurta görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çift yumurta ikizi görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurtanın sarısını görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir