AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtanın sarısını görmek

Kahve falında yumurtanın sarısını görmek

Kahve falında yumurtanın sarısını görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, akıl vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurtanın sarısını gördüyseniz:

  • Öyle ki, çevrenizdekiler sizi deli olarak bile nitelendirebilirler.

Kahve falında çift sarılı yumurta pişirmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta sarısı yemek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kırılmış yumurtanın sarısını görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine işarettir.

Kahve falında yumurta sarısı pişirmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurta sarısı görmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında haşlanmış yumurta sarısı görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yumurta sarısı yemek üst üste birçok sorun yaşanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş yumurta sarısı görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir