AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yüzük almak

Kahve falında altın yüzük almak

Kahve falında altın yüzük almak fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, can derdine düşeceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, başarıya giden yollarını açacağına inanılır.

Kahve falında altın yüzük almak gördüyseniz:

  • Çevre değişikliğine ihtiyacınız var.

Kahve falında altın yüzük takmak ve çıkarmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında altın erkek yüzüğü görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına delalet eder.

Kahve falında altın yüzüğü kaybettiğini görmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın yüzük almak yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı altın yüzük görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş yüzük görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında altın yüzük satmak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, kazancın arttırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir