AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yüzük aldığını görmek

Kahve falında altın yüzük aldığını görmek

Kahve falında altın yüzük aldığını görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, iş güç sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında altın yüzük aldığını gördüyseniz:

  • Başkalarının öneri ya da tavsiyelerine göre davranmanız, da ha fazla şanslı olabilecek kararlar almanızı engelleyebilir.

Kahve falında altın yüzük aldığını görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş yüzük aldığını görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında birinden yüzük aldığını görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzük satın aldığını görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına inanılır.

Kahve falında erkek parmağinda altin yüzük görmek ağır günler geçireceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tek taş yüzük aldığını görmek huzursuzluk yaşanacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin yüzük aldığını görmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında birinin sana yüzük aldığını görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir