AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekli elbise giydiğini görmek

Kahve falında çiçekli elbise giydiğini görmek

Kahve falında çiçekli elbise giydiğini görmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, ekmek bulamayacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, saygının hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında çiçekli elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız üst pozisyondaki kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında nar çiçeği elbise giydiğini görmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nar çiçeği rengi elbise giymek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı çiçekli elbise giymek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çiçekli elbise giymek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine inanılır.

Kahve falında çiçek desenli elbise giymek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çiçekli elbise giymek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçekli elbise giydiğini görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çiçekli beyaz elbise giymek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir