AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeklerin açtığını görmek

Kahve falında çiçeklerin açtığını görmek

Kahve falında çiçeklerin açtığını görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, büyük kazançlar getireceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, evlerin ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçeklerin açtığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri istek veya ihtiyaçlarınız konusunda aydınlatabilir veya onayladığınız ya da onaylamadığınız konuların altını çizebilirsiniz.

Kahve falında ağaçta çiçek açtığını görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında şeftali ağacının çiçek açtığını görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yeni açmış çiçek görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında ayva ağacının çiçek açtığını görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine işarettir.

Kahve falında kayısı ağacının çiçek açtığını görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında çiçek açmış erik ağacı görmek iş hayatında başarılı olmaya, Allah’ın sevgisini kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yeni açan çiçek görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, her zaman el üstünde tutulacağına alamet eder.

Kahve falında çiçek açmış kayısı ağacı görmek ferahlığa çıkacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir