AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek fotoğrafı çekmek

Kahve falında çiçek fotoğrafı çekmek

Kahve falında çiçek fotoğrafı çekmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, gözünün yaşını sileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçek fotoğrafı çekmek gördüyseniz:

  • Konuşarak tepki vermek yerine, kendinizi hareketlerinizle ortaya koymalısınız.

Kahve falında çiçek fotoğrafı çekmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafını çekmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle fotoğraf çekmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin fotoğrafını çekmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını çekmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanla fotoğraf çekmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına alamet eder.

Kahve falında karda fotoğraf çekmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın fotoğrafını çekmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir