AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek buketi görmek

Kahve falında çiçek buketi görmek

Kahve falında çiçek buketi görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, ayrılık yaşanacağına, her şeyin sarpa saracağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek buketi gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi doğru değerlendirin.

Kahve falında bir buket çiçek görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında çiçek buketi yapmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çiçek buketi görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına delalet eder.

Kahve falında bir buket beyaz çiçek görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz buket çiçek görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek buketi görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı buket çiçek görmek mutluluk ve huzur bulacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden buket çiçek almak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir