AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyrek saymak

Kahve falında çeyrek saymak

Kahve falında çeyrek saymak zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, işlerin de hafifleyeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyrek saymak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler size yardım etmek istemelerine rağmen bunu nasıl yapabilecekleri hakkında fikir sahibi değiller.

Kahve falında çeyrek saymak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, yükseleceğine işarettir.

Kahve falında çeyrek ve yarım altın görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın biriktirmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın kaybetmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş çeyrek görmek kötü sözler duylacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına rivayet eder.

Kahve falında çeyrek görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu çeyrek altın görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın bulduğunu görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir