AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyrek altın ve para görmek

Kahve falında çeyrek altın ve para görmek

Kahve falında çeyrek altın ve para görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, işten yana şansının açık olacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın ve para gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkabilecek durumlarda temkinli davranmakta veya arka planda kalmakta fayda var.

Kahve falında çeyrek altın ve para görmek gitmediği yerlere gideceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına yorulur.

Kahve falında çeyrek altın toplamak kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında altın çeyrek bulmak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında çeyrek altın biriktirmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın bozdurmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye işaret etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu çeyrek altın görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine alamet eder.

Kahve falında çeyrek altın verdiğini görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, düşmanlarımızı alt etmeye rivayet eder.

Kahve falında çeyrek altın taktığını görmek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, kalkınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir