AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki çeyrek altın görmek

Kahve falında iki çeyrek altın görmek

Kahve falında iki çeyrek altın görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, iç açıcı sözlere, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, aralarından su sızmayacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalettir.

Kahve falında iki çeyrek altın gördüyseniz:

  • Yaşam kalitenizi arttırmak, arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirmek istiyorsunuz.

Kahve falında çeyrek altın saklamak bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çeyrek altın toplamak dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın ve para görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında çeyrek altın istemek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında çeyrek ve tam altın görmek fal sahibinin kazancının artacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden çeyrek altın almak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çeyrek altın görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işaret eder.

Kahve falında çeyrek altın ve yarım altın görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir