AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz tatlısı görmek

Kahve falında ceviz tatlısı görmek

Kahve falında ceviz tatlısı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz tatlısı gördüyseniz:

  • Ufukta sevgi dolu ilişkiler var.

Kahve falında cevizli tatlı yapmak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına delalettir.

Kahve falında tatlı ceviz yemek kısmetinin artacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ceviz tatlısı görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında cevizli tatlı görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında cevizli kadayıf tatlısı yemek musibetlerle karşılaşmayacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine işarettir.

Kahve falında cevizli tatlı yemek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çürük ceviz kırmak kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, zararların üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bal ve ceviz yemek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir