AnaSayfa / Genel / Kahve falında cevizden kurt görmek

Kahve falında cevizden kurt görmek

Kahve falında cevizden kurt görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, düşman malından yemeye, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine inanılır.

Kahve falında cevizden kurt gördüyseniz:

  • Eski sorunları veya tecrübelerinizi hatırlamanız ani tepkileri veya rahatsız edeci davranışları olan bir kişiyle nasıl başa çıkabileceğinizi bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kurtlanmış ceviz görmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine yorulur.

Kahve falında kurtlu ceviz görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cevizden kurt görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, böyle işlere kalkışacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtlu ceviz yemek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz kurdu görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz içinde kurt görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine delalet eder.

Kahve falında ağacından ceviz toplamak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işarettir.

Kahve falında çekiçle ceviz kırmak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir