AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz içinde kurt görmek

Kahve falında ceviz içinde kurt görmek

Kahve falında ceviz içinde kurt görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, resmi bir göreve getirileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına delalettir.

Kahve falında ceviz içinde kurt gördüyseniz:

  • Bir iş ya da iş birliği teklifi veya işinizle ilgili bir teklif söz konusu olabilir.

Kahve falında ceviz içinde kurt görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kurtlu ceviz yemek onu borçtan kurtaracağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kurtlanmış ceviz görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında ceviz kurdu görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cevizden kurt görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlu ceviz görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde ceviz ağacı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz içinde ceviz görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, düşmanların çok üzüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir