AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz ağacında ceviz görmek

Kahve falında ceviz ağacında ceviz görmek

Kahve falında ceviz ağacında ceviz görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, kişinin fena halde yanılacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, moralinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz ağacında ceviz gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini engellediğinizi, yollarına çıktığınızı veya sizi zorlamak gerektiğini düşünerek sizi tartışma ortamlarına ya da güç mücadelelerine çekebilirler.

Kahve falında ceviz ağacının altından ceviz toplamak evlatlarının hayrını göreceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına işarettir.

Kahve falında ceviz ağacından düşmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz ağacı kırmak duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ceviz ve ağacını görmek ardından yeni bir işe gireceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan ceviz dökmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında ceviz ağacında ceviz görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz ağacının altında oturmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına inanılır.

Kahve falında ceviz ağacı çıkmak tazeleneceğine ve şifa bulacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir