AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz ve ağacını görmek

Kahve falında ceviz ve ağacını görmek

Kahve falında ceviz ve ağacını görmek hayırlı ve güzel olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, öz güven kazanacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalettir.

Kahve falında ceviz ve ağacını gördüyseniz:

  • Yatırım ya da harcama yapmadan önce mevcut durumunuzu gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında taze ceviz ağacı görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz ve ağacını görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında ceviz ağacı dikmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, hile ile mal elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kuru ceviz ağacı görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz ağacı ekmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, hayır ve bereketin artmasına alamet eder.

Kahve falında ceviz ağacından düşmek büyük bir ikilemde kalacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında ceviz ağacı budamak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta ceviz toplamak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir