AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz ve ceviz ağacı görmek

Kahve falında ceviz ve ceviz ağacı görmek

Kahve falında ceviz ve ceviz ağacı görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, işinin en iyisi olacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, o işten ekmek yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz ve ceviz ağacı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi takip etmek istemeyebilirler veya fikirlerinize katılmayabilirler.

Kahve falında ağaçta ceviz görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz ağacı çıkmak gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz ağacı görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ceviz dökmek iyi bir kariyer edineceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru ceviz ağacı görmek işinde ustalaşacağına, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ceviz ağacı ekmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz ağacının altında oturmak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında küçük ceviz ağacı görmek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir