AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşitli balıklar görmek

Kahve falında çeşitli balıklar görmek

Kahve falında çeşitli balıklar görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, rahat şekilde geçineceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına alamet eder.

Kahve falında çeşitli balıklar gördüyseniz:

  • Görev veya sorumluluklarınızı ihmal etmeniz ya da tam olarak yerine getirmemeniz nedeniyle problemler oluşabilir.

Kahve falında çeşitli balık görmek işlerin hafifleyeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok çeşitli balık görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, hayata daha sıkı tutunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşitli balıklar görmek kazancını arttıracağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine alamet eder.

Kahve falında çeşitli balık tutmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşitli ekmek görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşitli tatlı yemek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına yorulur.

Kahve falında çeşitli meyveleri bir arada görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşitli hayvanlar görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir