AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın ve dolar görmek

Kahve falında altın ve dolar görmek

Kahve falında altın ve dolar görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, günah işlemekten korunacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında altın ve dolar gördüyseniz:

  • Değişiklikten çekinmemeniz durumunda iş hayatınızda yakında farklı fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında altın ve dolar görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında dolar ve altın görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında altın dolar görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalla dolar görmek kadim dostlar edineceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına tabir olunur.

Kahve falında dolar para almak geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına işaret eder.

Kahve falında ölüden dolar almak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına delalettir.

Kahve falında cebinde dolar görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında milyon dolar görmek ayrılanların kavuşacağına, çok hayırlı insan olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir