AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinde dolar görmek

Kahve falında cebinde dolar görmek

Kahve falında cebinde dolar görmek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cebinde dolar gördüyseniz:

  • Konuyu uzatmanız karşınızdaki kişinin misliyle gelmesine neden olabilir.

Kahve falında cebinde dolar görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden dolar almak sorunların çabucak atlatılacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kağıt para ve dolar görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına işarettir.

Kahve falında kağıt dolar görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dolar destesi görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolar ve para görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, şerefe ve izzete alamet eder.

Kahve falında dolar bulmak hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mark dolar görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir