AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennete olduğunu görmek

Kahve falında cennete olduğunu görmek

Kahve falında cennete olduğunu görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, ağız tadından olacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında cennete olduğunu gördüyseniz:

  • Kısa veya uzun seyahatler ya da yapılacak ziyaretler yeni başlangıçlara da olanak sağlayabilir.

Kahve falında ölüp cennete girmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında cehennem ve cenneti görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü cennette görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında cennet ışığı görmek evliliğinde mutlu olacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında cennet bahçesinde namaz kılmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında cennete gideceğini görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet ve cehennem arasında kalmak uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cennette uçtuğunu görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir