AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüp cennete girmek

Kahve falında ölüp cennete girmek

Kahve falında ölüp cennete girmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüp cennete girmek gördüyseniz:

  • Herkesin kırılgan olabileceği konular vardır, biraz daha politik olmanızda fayda var.

Kahve falında ölüp cennete girmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, hastalıkların şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında cennetin kapısından girmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cennette girmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cennete girmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cennet girmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında cennet bahçesine girmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, onların önüne geçeceğine işaret eder.

Kahve falında cennet kapısından girmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine yorulur.

Kahve falında cehennemden çıkıp cennete girmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir