AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet ışığı görmek

Kahve falında cennet ışığı görmek

Kahve falında cennet ışığı görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, işlerinin günden güne açılacağına, gün sayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında cennet ışığı gördüyseniz:

  • Yetenekli kişilerle bir araya gelerek uyumlu bir takım çalışması ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında cennet ışığı görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında cennet yazısı görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cennet meyvesi toplamak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında cennet meyveleri yemek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüp cennete gitmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında cennet kapısını görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine rivayet eder.

Kahve falında cenneti görüp girememek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında cenneti istemek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir