AnaSayfa / Genel / Kahve falında reklamda oynadığını görmek

Kahve falında reklamda oynadığını görmek

Kahve falında reklamda oynadığını görmek elde edilen nasibin artacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine inanılır.

Kahve falında reklamda oynadığını gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranın.

Kahve falında reklam filminde oynadığını görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına alamet eder.

Kahve falında reklamda oynadığını görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında reklam çekimi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında reklam görmek çıkmaza gireceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına alamet eder.

Kahve falında reklam filminde oynamak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında reklam teklifi almak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işaret eder.

Kahve falında reklam panosu görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına tabir olunur.

Kahve falında reklam tabelası görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir