AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın taşlı yüzük görmek

Kahve falında altın taşlı yüzük görmek

Kahve falında altın taşlı yüzük görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Evinizde iş hayatınızı veya ev yaşamınızı kolaylaştıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında tek taş beyaz altın yüzük görmek hastalıklarının biteceğine, kısmetlerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek taş altın yüzük görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında inci taşlı altın yüzük görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz taşlı altın yüzük görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı taşlı altın yüzük görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın taşlı yüzük takmak hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın tek taş yüzük görmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın mavi taşlı yüzük görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir