AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu taşıma aracına binmek

Kahve falında toplu taşıma aracına binmek

Kahve falında toplu taşıma aracına binmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına delalet eder.

Kahve falında toplu taşıma aracına binmek gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerde olma olasılığınız var.

Kahve falında toplu taşıma aracına binmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında toplu taşıma aracı görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toplu taşıma aracı kullanmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına yorulur.

Kahve falında ev taşımaya yardım etmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında ev taşımaya hazırlanmak bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında ev taşımaya çalışmak maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşıma görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına yorulur.

Kahve falında makam aracına binmek bunun için her gün şükredeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir