AnaSayfa / Genel / Kahve falında aracılık etmek

Kahve falında aracılık etmek

Kahve falında aracılık etmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aracılık etmek gördüyseniz:

  • Rahat bir tutum içine girerseniz çevreniz tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Kahve falında aracı olmak borç batağına düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine işaret eder.

Kahve falında toplu taşıma aracına binmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında servis aracını kaçırmak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kepçe aracı görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, pek çok olumlu gelişmelere delalet eder.

Kahve falında makam aracı görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aracı kaçırmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makam aracına binmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aracın yandığını görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiklerini de koruyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir