Kahve falında camilere gitmek

Kahve falında camilere gitmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, kederlerinin son bulacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında camilere gitmek gördüyseniz:

  • Maddi veya kaynak kullanımı gerektiren konularda ya da anlaşmalarla ilgili başlıklarda hareketlilikler yaşanabilir.

Kahve falında camiye namaza gitmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, düzeninin sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camiye gitmek ve namaz kılmak herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdestsiz camiye gitmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle camiye gitmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında ezan okunurken camiye gitmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına alamet eder.

Kahve falında abdest almak ve camiye gitmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camiye gidip namaz kılmak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına yorulur.

Kahve falında camiye gidememek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir