AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekyat örtüsü görmek

Kahve falında çekyat örtüsü görmek

Kahve falında çekyat örtüsü görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, yeni iş kollarına girileceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında çekyat örtüsü gördüyseniz:

  • Uzun vadede sorun yaratabilecek her şeye dikkat edilmesi gerekiyor.

Kahve falında çekyat örtüsü görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çekyat satmak ağız tadından ve neşesinden de olacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına alamet eder.

Kahve falında eski çekyat görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekyat görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kazancının bol olacağına işarettir.

Kahve falında kırık çekyat görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil çekyat görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında çekyat satın almak üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekyatta yatmak ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir