AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekyatta yatmak

Kahve falında çekyatta yatmak

Kahve falında çekyatta yatmak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, doğru bir karar verileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında çekyatta yatmak gördüyseniz:

  • Taraf tutarsanız siz zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında çekyatta yatmak geçim derdi yaşamayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında çekyat satın almak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çekyat görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına alamet eder.

Kahve falında çekyat satmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında kırık çekyat görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çekyat görmek daha rahat para kazanacağına, işlerin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski çekyat görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine delalettir.

Kahve falında çekyatta oturmak işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, işlerin günden güne bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir