AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceketini vermek

Kahve falında ceketini vermek

Kahve falında ceketini vermek fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ceketini vermek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiler besleniyor.

Kahve falında beyaz ceket görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deri ceket görmek çok güzel günler geçireceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz etek ceket görmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kürk ceket görmek yapacağı planların altüst olacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına inanılır.

Kahve falında ceket üstüne ceket giymek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ceket dikmek önünü açacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ceket düğmesi dikmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yeni deri ceket giymek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir