AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceket unutmak

Kahve falında ceket unutmak

Kahve falında ceket unutmak elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, zinde kalacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceket unutmak gördüyseniz:

  • Diğerleri ne anlatmaya çalıştığınızı, yaşadıklarınızı veya nereden geldiğinizi net şekilde anlamayabilirler.

Kahve falında ceketi unutmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işarettir.

Kahve falında ceketini unutmak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceket unutmak ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine işaret eder.

Kahve falında çantasını unutmak para yatıracağına ve zarar edeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu evde unutmak maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında palto unutmak kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çizme unutmak kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir eşyayı unutmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir