AnaSayfa / Genel / Kahve falında cehennem çukuru görmek

Kahve falında cehennem çukuru görmek

Kahve falında cehennem çukuru görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cehennem çukuru gördüyseniz:

  • Evinizde bazı dekoratif değişiklikler yapabilir ya da bazı ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında cehennem çukuru görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında cehennemden birini kurtarmak tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, geçmişini arkada bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini cehennemde görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işaret eder.

Kahve falında cehennemden cennete geçmek kendine döneceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında cennetle cehennem arasında kalmak hayra ve esenliğe, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında cehenneme gideceğini görmek aradığı kişiyi bulacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına yorulur.

Kahve falında cehennem ateş görmek geçim derdi yaşamayacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında cehennemlik olduğunu öğrenmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir