AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay görmek

Kahve falında çay görmek

Kahve falında çay görmek onurlu bir yaşam süreceğine, güzel günler için yaşayacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, fakirlikten kurtulmaya yorulmaktadır.

Kahve falında çay gördüyseniz:

  • Özel kararlar almadan önce iyi düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında birinin üstüne çay dökmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ocağa çay koymak gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli çay bardağı görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çayın demini dökmek çok iyi işler ortaya konacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çayda yüzdüğünü görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, dileklerinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında çay paketleri görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine delalettir.

Kahve falında çaycı görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında çay tohumu ekmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir