AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay almak

Kahve falında çay almak

Kahve falında çay almak tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çay almak gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatsız hissettiğiniz konular olabilir.

Kahve falında sevgiliye çay yapmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çay paketi görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sallama çay görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında çayın içine şeker atmak yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çayda balık görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çayın içinde balık görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şekersiz çay içmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında çay ocağında çalışmak gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir