AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatı düştüğünü görmek

Kahve falında çatı düştüğünü görmek

Kahve falında çatı düştüğünü görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında çatı düştüğünü gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor veya oldukça karışık olarak nitelenebilecek durumlar yavaş yavaş çözülmeye başlıyor.

Kahve falında çatıdan düşüp ölmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının çatıdan düştüğünü görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatıdan düşen adam görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin çatıdan düştüğünü görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çatıdan düşen birini görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çatıdan düşeni görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, zenginliği bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatıdan düşeceğini görmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatı düştüğünü görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir