AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıdan birinin düştüğünü görmek

Kahve falında çatıdan birinin düştüğünü görmek

Kahve falında çatıdan birinin düştüğünü görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatıdan birinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Neyse ki, siz hiç kimsenin görmediğini görüyorsunuz.

Kahve falında birinin çatıdan düştüğünü görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye inanılır.

Kahve falında çatı düştüğünü görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatıdan düşen birini görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının çatıdan düştüğünü görmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya işaret eder.

Kahve falında kardeşinin çatıdan düştüğünü görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına işaret eder.

Kahve falında çatıdan düşeceğini görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun çatıdan düştüğünü görmek neşeleneceğine, ters giden işlerin normale döneceğine delalet eder.

Kahve falında çatıdan birinin düştüğünü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir