AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan çatı görmek

Kahve falında yanan çatı görmek

Kahve falında yanan çatı görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan çatı gördüyseniz:

  • Belli değerlerinizi veya mal varlıklarınızı en iyi şekilde nasıl kullanacağınızı en iyi siz biliyorsunuz.

Kahve falında yanan çatı görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında evin çatısını yanarken görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalet eder.

Kahve falında cami çatısı görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, hasadının tarlasında kalacağına işarettir.

Kahve falında savaş çatışma görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin çatısı akmak çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında terörist asker çatışması görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin çatısı yandığını görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatının görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir